De lucht in!

Op 9 juni 2012 Is de Bundeling nagenoeg geheel de lucht in gegaan. Overigens zijn we blij te kunnen melden dat iedereen nadien, diep in de nacht, weer met beide benen op de grond in Soest is geland.

Onder aanvoering van reisleidster Mout was de EZAC, de zweefvliegclub in Zeeuws-Vlaanderen, zo gastvrij om de medewerkers een kennismaking te gunnen met deze prachtige sport. Na het wachten op het gaan liggen van de vlagerige wind kreeg iedereen de gelegenheid om de sensatie te proeven van binnen een paar seconden op 400 m van een geweldig uitzicht te genieten. De instructie vooraf en de bezichtiging van de toestellen was afdoende om allen van de veiligheid te overtuigen.

Het wachten op de eerste start werd opgeluistert door Gerard Wortel. Ook In Soest geen onbekende kleinkunst- en woordkunstenaar, die ons in korte tijd meenam op een humoristische reis van geboorte tot de dood. Als dank mocht hij zijn eigen doodsangst meebeleven in de lucht. Als u het ook eens wilt meemaken (aanrader!) kijk op zijn site of houdt de culturele agenda van Soest in de gaten.

Met dank aan de EZAC en dr. Mout voor deze geweldige ervaring!

zweefvliegen2012a  zweefvliegen2012b  zweefvliegen2012c  zweefvliegen2012d

mcdbico