dr. Tiems stelt zich voor

H.Tiems2
Mijn naam is Hans Tiems. Ik ben iets meer dan 40 jaar geleden geboren en opgegroeid in Noord-Holland. Ik heb vervolgens geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In het laatste gedeelte van de opleiding tot basis-arts heb ook ik een half jaar gewerkt in Afrika, in Tanzania, waar ik veel nuttige ervaring heb opgedaan. Na mijn arts examen heb ik eerst werk-ervaring opgedaan door in een ziekenhuis te gaan werken. Eerst een jaar op een afdeling interne/neurologie, later een jaar op de eerste hulp. Daarna heb ik de 3-jarige huisarts opleiding gedaan, weer aan de universiteit van Amsterdam en ben ik sinds 2000 huisarts.

Door privé omstandigheden vond ik het tijd worden om mijn huidige eigen praktijk in Akersloot (Noord Holland) te verruilen voor een nog leukere praktijk in de buurt van mijn partner.  Ik ben dan ook heel blij dat de keuze is gevallen op mij en heb veel zin om in medisch centrum de Bundeling  te komen werken. Dit zal vanaf 1 juli 2 dagen per week zijn.

Binnen het huisartsen vak vind ik de kleine chirurgie erg leuk en beleef ik al jaren veel plezier aan het opleiden van huisartsen.

Ik ben vader van 2 kinderen van 12 (zoon)en 10 jaar (dochter) en binnen mijn samengestelde gezin komen er zelfs nog eens 3 kinderen bij! Een drukke en gezellige boel.  Verder fotografeer ik graag, reizen wij graag en als ik tijd heb loop ik graag hard om aan mijn conditie te werken.

Ik hoop en verwacht een hele prettige samenwerking met de diverse collega's uit het medisch centrum de Bundeling, maar natuurlijk ook met u als patient!

Met vriendelijke groet, Hans Tiems
Welkom Tiems