Nascholing...

Op 15 november 2013 is de gehele Bundeling naar een gemeenschappelijke 'nascholing' geweest. Op deze zeer productieve avond zijn vrijwel alle medewerkers weer helemaal op de hoogte gebracht van zuren en zoetjes, van strak en filmend, correct recepten lezen en het correct innemen van de geleverde producten etc. Tevens was er een handvaardigheidstraining in het hanteren van snijmes en botte lepels en het lostrekken van ruggen. Er werden zelfs vrijwilligers gevonden voor het bij zichzelf maken en verbinden van snijwonden.

De bijeenkomst vond plaats op een verrassend fraaie locatie in Soest op een steenworp afstand van de praktijk. In deze nieuwe, mooi uitgeruste kookstudio vonden de deelnemers alles wat nodig was voor het welslagen van de avond. Een aanrader! ik-kook-ook.nl

Zonder de juiste sprekers en instructeurs heeft een dergelijke cursus geen zin. Het programma en de diverse onderdelen waren uitstekend voorbereid door Jaap Teeling (Om Tafel), voor deze gelegenheid ondersteund door Ernie. Dankzij hun strakke discipline werden zelfs de ergste blunders van de deelnemers nog omgebogen tot een meer dan acceptabel resultaat. De combinatie van hun rol als chef en vinoloog zorgde voor een gevarieerde en instructieve avond.

En nou maar hopen dat de medewerkers het geleerde NIET in de praktijk brengen, althans niet in werktijd!

P1012272site.jpg P1012281site.jpg P1012293site.jpg

P1012295site.jpg