Bevolkingsonderzoek uitstrijkjes

De uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek worden gedaan door de assistentes. U kunt hiervoor met hen een afspraak maken.

Echografie


Dhr. K. Vrijmoet is een gecertificeerde eerstelijns-echografist. De gebruikte apparatuur is vergelijkbaar met die van een ziekenhuis.

Een ECHO wordt in overleg met uw arts afgesproken.

Spiraal (IUD) plaatsen

Wanneer u na overleg met de arts besluit een spiraaltje te laten plaatsen, zal de arts een recept naar de apotheek sturen. U kunt het spiraaltje daar ophalen.

Chirurgische ingrepen


Chirurgische ingrepen worden alleen na beoordeling door een arts afgesproken. De methode en de voor- en nadelen worden dan aan u uitgelegd. 

Rijbewijskeuring

Patiënten die niet zijn ingeschreven in de praktijk van dr Tiems, kunnen bij dr. H. Tiems een rijbewijskeuring laten doen.

Wratten aanstippen


De benodigde vloeibare stikstof is gedurende twee weken per maand in de praktijk aanwezig. Via de assistente kunt een afspraak voor behandeling maken.

Nuttig om te weten is dat wratten meestal na verloop van tijd vanzelf verdwijnen (je ontwikkelt weerstand tegen het huidvirus) en dat een pijnlijke behandeling dus meestal niet nodig is. De effectiviteit van de behandeling staat ter discussie.