• image
  • image
  • image
  • image
  • image

MCdB a Paris!

Medisch Centrum de Bundeling is ter gelegenheid van het 2e lustrum van de samenwerking in de huidige vorm een lang weekeinde naar Parijs geweest.

Was het 5 jaar geleden nog Berlijn (het lijkt veel korter) nu was het aan de Franse hoofdstad de dubieuze eer om ons te mogen ontvangen. Ze hebben het geweten, Parijs zal nog lang onrustig blijven.

Alles klopte dit weekeinde, vlotte reis, prachtig fris lente weer en vrijwel alle medewerkers waren erbij, 25! stuks.

Na aankomst is er in teams een speurtocht door Montmartre gedaan, ook medisch minder aantrekkelijke zaken zoals de beroemde begraafplaats waren in de route opgenomen. Schilderen en zingen onder respectievelijke begeleiding van een rosétje en een accordeonist hoorden bij de opdrachten. Er volgden een fraaie fietstocht dwars door Parijs langs vele highlights (door het gekozen vervoermiddel had dit ook een thrillseeker element.), een rondvaart en menig terrasje en café. Een enkeling bleek achteraf toch niet zo goed meer bestand tegen de vroege uurtjes in de kroeg, wat hem natuurlijk alleen maar siert!

Een hoogtepunt in meerdere opzichten was het feestelijke diner in de Eiffeltoren en ook daar zijn we als laatste gasten door het geduldige personeel vrijwel letterlijk naar buiten gewerkt.

Met dank aan de feestcommissie is het 2e lustrum op een meer dan mooie wijze gevierd!

 Fietstochtje  Groepje eiffeltoren  Zola leeg_graf