• image
  • image
  • image
  • image
  • image

Dokter de Paepe stelt zich voor..

 

Beste patiënten,

Graag wil ik mij langs deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is Mildred de Paepe en ik zal met ingang van 1 mei 2009 op maandag en dinsdag als huisarts gaan werken in de praktijk van Dr. Mout.

Ik ben geboren en opgegroeid in Schiedam. Mijn studie geneeskunde en de huisartsen-opleiding heb ik in Leiden gedaan. In verband met het werk van mijn partner hebben  wij alweer bijna 15 jaren geleden Oegstgeest als woonplaats ingeruild voor Amersfoort. Ik woon hier, samen met mijn partner en twee zoontjes, bijzonder plezierig.

Inmiddels ben ik alweer ruim 11 jaar als huisarts werkzaam. De laatste negen jaar werkte ik in huisartsenpraktijk de Jonkvrouw in de architectonische wijk Kattenbroek in Amersfoort. Ik vond het niet makkelijk om afscheid te nemen van “mijn” patiënten, maar een beter toekomstperspectief en een bijzonder leuk en goed team van medische professionals hebben mij naar De Bundeling in Soest gelokt.

In de toekomst wil ik ook u graag met raad en daad bijstaan om uw gezondheid te behouden, te verbeteren of te optimaliseren. Dat kan natuurlijk zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid zijn.

Alhoewel ik natuurlijk hoop dat u geen of slechts zelden een beroep op mij als huisarts  hoeft te doen, nodig ik u toch van harte uit om mij te raadplegen en hoop ik op een prettige samenwerking met u.

M. de Paepe