• image
  • image
  • image
  • image
  • image

AMW - Dietiek - Audicien


AMW

Tot 2011 werkten in MC de Bundeling Algemeen Maatschappelijk Werk (Beweging 3.0) en Diëtiek. Door ruimtegebrek en de lang gekoesterde wens om deel te nemen aan de opleiding van (huis-)artsen is deze samenwerking binnen de muren van het pand beëindigd.

De samenwerking met AMW blijft bestaan in de vorm van verwijzingen en overleg. De maatschappelijk werkenden: Karin Niesing en Ed van Schaik zijn de voornaamste aanspreekpunten.

Om afspraken te maken kunt u bellen naar de volgende telefoonnummers. Vermeld er bij dat u patïent in de Bundeling bent.

Algemeen Maatschappelijk Werk / WELZIN: 033-4692400

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: WELZIN

Dietiek

Sinds begin 2013 zijn we verblijd met de hernieuwde samenwerking met Diëtiek.

Ageeth Menthen, diëtist

tel: 06-20619683 DMN-RB
e.mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.dietistenmiddennederland.nl


 
 

 


Audicien 

Vanaf november 2009 is er op woensdag een Audiciën werkzaam in MC de Bundeling.

Het betreft de in Soest bekende audiciën uit Baarn:

Hoortechniek Gooi-en Eemland Brinkstraat 22-26 3741 AN  Baarn tel: 035-543 19 85 website: www.ecoutez.nl  

Zij hebben veel cliënten in Soest en willen deze meer gemak en service bieden door hen ook in Soest te kunnen helpen. Denk hierbij aan het aanschaffen en aanpassen van hoortoestellen, gehoormetingen, maar ook bijvoorbeeld zwemdopjes voor kinderen met oorproblemen.

Voor MC de Bundeling betekent het vooral meer gemak voor de patiënten. We hopen echter dat zal blijken dat deze expertise een waardevolle toevoeging is voor de disciplines binnen het centrum. Na verloop van tijd verwachten we dat we meer voor elkaar kunnen betekenen dan alleen het (ver-)huren van de ruimte en dat we elkaar kwalitatief kunnen ondersteunen.

alt